Harry Lime smartklockor kommer ursprungligen från London och är just ett slang för begreppet “tid”. De beskriver sig själva som det varumärke av smartklockor som knyter ihop det stilrena och gammeldagsa med det nya och tekniska. Dessa två egenskaper binds alltså ihop och skapar en extra ordinär smartklocka med härlig design. Med flera olika färgkombinationer att välja mellan kan du snabbt välja en Harry Lime helt efter din egen smak. Det är en generöst ur med en touch display där man antingen kan välja att visa en hederlig urtavla eller ha ett foto från din smart phone som bakgrund. Harry Lime går även att koppla ihop med både Android och iPhone.

Smarta funktioner

Självklart så kan man räkna med att få ett gäng smarta funktioner med Harry Lime som hjälper dig att hålla koll på din hälsa lika väl som vem det är som ringer och försöker nå dig. Istället för att behöva trassla upp telefonen varje gång det låter så kan man kika på smartklockan från Harry Lime. När ett meddelande dyker in så kan du inte bara se vem det kommer ifrån, du kan även läsa det direkt i smartklockan.

Något som vi alla har blivit mer medvetna om under de senaste åren är att ha bättre koll på våran hälsa och smartklockor har blivit den perfekta hjälpredan för detta. Med en smartklocka från Harry Lime kan du räkna med att du håller koll på dina steg, hjärta och puls samt din sömn. Tillsammans med dessa funktioner så kommer det bli lättare vara mer medveten om sin hälsa samt skapa nyttiga rutiner.

För att förbättra de hälsosamma rutinerna så finns även funktionen Multi Sport Activity Tracking som ger dig möjligheten att registrera olika träningspass. Detta ger dig enkelt en överblick på din aktivitet under dagarna. Dessutom kan du välja att logga dina dagliga måltider samt bli påmind om när du ska dricka  vatten tack vare funktionerna Calorie Tracking och Hydration Alert.

Bortsett från de smarta funktioner som pushar dig till en hälosammare livstil så innehåller smartklockan de hederliga funktionerna så som GPS, weather alerts, timer och alarm samt music control. Det finns till och med en funktion som hjälper till att hitta mobiltelefonen om man nu skulle ha förlagt den någonstans.

Harry Lime – A twist of Time

Övriga funktioner och övrig info om smartklockan från Harry Lime är att den är vattentålig, så den fungerar utmärkt att simma med. Batteritiden sträcker sig upp till 4 timmar vid normalt användande av smartklockan och det är 2 års garanti vid köp av Harry Lime. Smartklockan blir heller inte fullständig om den inte har sin alldeles egna app vid namn Harry Lime. Detta är då grundappen så att majoriteten av apparna fungerar som de ska. Det vill säga så att du kan få notiser om samtal och meddelanden samt för att kunna få en överblick över dina aktiviteter under dagarna.

Copyright © All Rights Reserved