Xiaomi

Xiaomi smartklockor

Har du upptäckt produkter från Xiaomi så är det bara att gratulera. Denna tillverkare erbjuder riktigt bra produkter till rättvisa priser. Deras mobiltelefoner har blivit riktigt populära tack vare dessa priser mixat med väldigt hög kvalitet. Som tur är så finns det tillbehör till dessa som är precis lika bra. Bland dessa produkter har vi Xiaomi’s smartklockor. 

Vilka sorts smartwatches erbjuder Xiaomi?

Först och främst vill vi börja med att säga att vi kommer fokusera på Xiaomi’s produkter som finns tillgängliga i Sverige. Att läsa om en produkt som man tycker om för att sedan upptäcka att den inte finns tillgänglig att beställa på något sätt kan göra än rätt besviken. Så vi tar endast upp Xiaomi produkter tillgängliga i Sverige. 

Xiaomi Smart klockor

Det finns två olika modeller av Xiaomi smart klockor. Xiaomi Mi Band och Amazfit. Båda tillverkas av deras partner Huami. Den vi ser mest av på den svenska marknaden är Amazfit av följande modeller:

  • Amazfit GTR – Den klassiska modellen med moderna funktioner
  • Amazfit GTS – För den som gillar mycket aktiviteter
  • Amazfit Stratos – Premium modellen 

Amazfit GTR

Denna klocka har både tidlös och stilren design. Den kommer med en riktigt schysst AMOLED skärm som går att ställa in efter egna önskemål. När din klocka är fulladdad så har den 24 dagars batteritid. Klockan kommer med både GPS + GLONASS dualmode. 

Den mäter hela tiden dina hjärtslag och har 12 olika sportlägen så som löpning, simning, klättring m.m Du kan även välja att få notifikationer från dina favoritappar. 

Amazfit GTS

Denna modell har en lite mer robust fyrkantig design och kommer i ett flertal olika färger. Som fulladdad så har den 10 dagars lång batteritid. Den kommer med ett speciellt framtaget hälsosystem som gör att du enklare kan mäta din fysisk och ta bättre kontroll över din hälsa. 

Klockan har GPS och 12 olika sportlägen. Även denna mäter dina hjärtslag och du kan välja att få noteringar från valfria appar. 

Amazfit Stratos

Premium modellen för den som är riktigt aktiv. Denna modell kommer i flera sportlägen så som löpning, skidåkning, klättring, simning, tennis, fotboll och mer. Den mäter även saker som dina steg, distans, kalorier du bränner, hur du sover och annat. 

Få notifikationer om meddelanden, samtal och annat direkt i klockan. Den kommer med både GPS och GLONARR och mäter hela tiden dina hjärtslag. Den är även vattentät på upp till 50 meters djup

Xiaomi Mi aktivitetsarmband

Detta aktivitetsarmband håller koll på både sömn, steg, distans och kommer mer flera olika lägen. Aktivitetsbandet är vattentätt ner till 50 meter djup. Bandet kommer med en stor färgglad touchskärm som har mycket hög ljusstyrka för att alltid vara lätt att läsa. 

Xiaomis smart klockor har alltså det mesta + lite till. Prisklassen på dessa ligger på runt 689 kr – 2190 kr. De är med andra ord väldigt prisvärda med tanke på vad som erbjuds. Är du intresserad av att spana in deras smarta klockor så kan du alltid klicka här.