Väckarklocka med vibration

Väckarklocka med vibration 1

Hur man vaknar upp på morgonen kan vara avgörande för hur hela dagen kommer att bli. Ett skönt sätt att vakna upp på kan vara via vibration istället för gälla toner. Eller varför inte en blandning av vibrationer och skön melodi? Det finns flera produkter på marknaden idag som kan göra ditt uppvaknade på morgonen extra bekvämt.

Vad är en väckarklocka med vibration?

De flesta av dessa väckarklockor kommer med en kuddvibrator. Det är alltså en vibrator som placerar under eller i kudden för att sedan sättas igång då tiden för uppvaknandet är kommen. Du väcks då av mjuka vibrationer

Det kan bli en riktigt stressig start på dagen med höga skrikiga alarm som ger ett abrupt uppvaknande. Hur många gånger har man exempelvis inte legat och sovit som allra bäst, kanske mitt i en härlig dröm och så börjar helt plötsligt en högt tjut ila genom rummet som man vaknar tvärt av med hjärtat dunkandes hårt i bröstkorgen. Tänk dig att istället få vakna till en lugn vibration som varsamt väcker än från sin sköna sömn.

Dessa klockor som kan väcka dig med hjälp av vibration finns som både väckarklocka att ha på sängbordet och som armbandsur. Vilken som passar dig bäst avgör du. Föredrar du vakna upp med en skönt vibration under kudden eller runt handleden?

Olika modeller och funktioner

Precis som med allt annat så finns det olika modeller och funktioner av dessa klockor. Till exempel så kan du välja att vakna upp av endast vibrationer eller både vibrationer och ljud. De ljud som finns att välja mellan är oftast mjukare melodier eller simulation av olika naturljud.

Välj en modell som du kan ställa på sängbordet eller en modell som du kan ha runt armen. Klockan som du kan ha på sängbordet har som vi nämnt ovan en vibrator att lägga under kudden medans den runt armen kommer att väcka dig med vibrationer direkt på handleden.

Fördelar med vibrerande väckarklocka på sängbordet:

• Du slipper att ha ett band runt handleden
  • Du får ett skönt uppvaknande med en vibration under kudden
  • Slipp att vakna upp till gälla toner

Fördelar med vibrerande väckarklocka på handleden:

• Du vaknar upp till en mjuk vibration mot handleden
  • De flesta klockor kan även mäta kvalitén på din sömn
  • Är det en smart klocka så finns det modeller som väcker dig när du är i ett sömnstadium som gör att du känner dig som mest utvilad.
  • Slipp att vakna upp till höga toner

Våra produkt tips

vakna piggare med vibrerande väckarklockaväckarklocka med vibration
Vibio vibrerande väckarklocka