Spionväckarklockor

Det finns många sorters väckarklockor att välja mellan, men en av de mest spännande måste vara den så kallade spionväckarklockan. Precis som man hör på namnet så är detta en klocka man kan spionera med. Nu kanske man inte behöver använda den för att sitta och spionera dagarna i ända, men klockan är perfekt för den som vill hålla koll på vad som sker i hemmet. Kanske när man sitter i sommarstugan på semestern och vill se så att ingen smyger in och stjäl saker. Eller om man kanske vill se vad ens husdjur sysslar med under tiden som man är på jobbet. Det finns mycket att använda en spionklocka till. 

Hur fungerar denna spionklocka?

Du laddar ner en tillhörande att och kan via den se allt som sker i hemmet med hjälp av din mobiltelefon. Det går även att aktivera rörelsedetektor, inspelning och annat som kan vara till nytta. Självklart är appen gratis att ladda hem.

Klockan fungerar med wifi och har en spionkamera i full HD som gör att du kan se allt som sker i riktigt hög kvalitet. De flesta spion väckarklockor filmar även med bra bild i totalt mörker. Oftast så kan du välja att aktivera en rörelsedetektor som gör att det endast spelas in när något rör sig inom kamerans räckhåll. 

Nedan visar vi några grymma exempel på dessa väckarklockor med spionkamerafunktioner. 

SpyCam Pro 

Denna diskreta väckarklocka kommer med infraröd full HD och rörelsedetektor. Den kommer med tillhörande manual, laddningsadapter och USB kabel. Just nu är det dessutom 1 000 kr rabatt på denna vara för den som vill göra ett riktigt klipp.

Spionväckarklockor 1

HD-Spionväckarklocka för Android & iOS

Denna kamera når i en 90 graders vinkel och har en inspelningstid på 8 timmar. Rörelsedetektorn når 6 meter och du kan se allt som sker via din mobiltelefon. Där kan du även välja att ta bild eller spela in. 

Spionväckarklockor 2