Smartklockor från Samsung

Smartklockor från Samsung 1

Samsung är ett av de ledande företagen inom kommunikationsteknik och förutom smarttelefoner så har de fyllt marknaden med riktigt bra smartklockor också. Deras produkter är av väldigt hög kvalité vilket kan märkas på priserna på deras produkter ibland, dock är det alltid värt och man vet att man införskaffar sig något hållbart. Bland deras utbud av smartklockor så kan alla hitta någon som passar. De har allt från smidiga och prisvärda aktivitetsband till de ultimata smartklockorna med alla tänkbara funktioner.

Smartklockor från Samsung 2

Vad har Samsung för smartklockor?

Samsung har ett enkelt och tilltalande sortiment på den svenska marknaden med tre serier av smartklockor, Galaxy Watch, Galaxy Watch Active och Galaxy Fit. Under alla tre kategorier så finns det olika versioner att välja mellan. Det hela beror på vad du vill få ut av din smartklocka så klart. Oavsett vilken man väljer så kan man med säkerhet känna att man är nöjd. Det finns en hel del att få ut av smartklockan när man väl börjat använda den. Smartklockorna håller huvudsakligen fokus på hälsan men det finns också möjlighet att exempelvis stylea smartklockan efter din egen smak och känsla. Du kan helt enkelt byta ut banden beroende på om du ska träna eller om du ska hänga med på den där efterlängtade after worken.

Modeller

Galaxy Fit – Detta är Samsungs enklare version av en smartklocka och är mer som ett aktivitetsband. Det finns tre olika modeller ute på marknaden, Galaxy Fit, Galaxy Fit-e och Gakaxy Fit 2.

Galaxy Watch – Det finns fyra olika typer av modellen och är kanske den smartklockana från Samsung som de flesta känner igen. Dessutom har Galaxy Watch 3 nyligen lanserats.

Galaxy Watch Active – I denna serie så finner du både Watch Active och Watch Active 2 och sammanlagt kan man välja mellan fyra versioner.

Smartklockor från Samsung 3

Galaxy Fit

Galaxy Fit omfattar tre olika modeller och är designad på ett sätt så att det knappt ska kännas att man har den på sig. Ett attraktivt attribut hos smartklockan är att batteritiden är lång. Du gör helt enkelt din grej och kör ditt race genom dagarna och Galaxy Fit kommer hänga med hela tiden. Sen kan batteritiden variera beroende på hur man använder funktionerna, vilka widgets som är aktiva, hur ofta man laddar klockan och flera andra faktorer. Galaxy Fit håller också koll på ditt hjärta och puls hela dagarna så det blir enkelt för dig att lägga märket till om något skulle sticka ut från det vanliga. Förutom att logga aktiviteter och hälsan så går det att få de flesta notiserna att synas i displayen.

Galaxy Watch

Denna serie från Samsung innehåller smartklockor som är snygga, stilrena och anpassningsbara. Exempelvis har du ett klockband för träning och byter till ett annat band för festen som du ska till efteråt. Det som gäller alla smartklockor i Galaxy Watch serien är att det finns olika storlekar att välja mellan bland de olika modellerna. Dessutom kan du välja bland flera olika designer i själva urtavlan. Så vid första anblick kan Galaxy Watch se ut som en vanlig hederlig klocka. En av smartklockans kanske mes attraktiva attribut är att den stödjer eSim vilket betyder att sms och samtal kan hanteras direkt i smartklockan. Du kan också styra Spotify via Galaxy Watch så med andra ord kommer du kunna lämna telefonen hemma betydligt oftare.

Galaxy Watch Active

Känner du att du behöver någon, eller något, som leder dig i rätt riktning så är det en Galaxy Watch Active som du ska införskaffa. Den erhåller en design som inte ger en direkt antydan om att det är en smartklocka. Du kan också välja mellan flera olika armband och stylea klockan som du vill. Det finns flera olika typer av urtavlor att välja mellan och du bestämmer själv vad som ska synas när den väl lyser upp. Smartklockan känner även av vad för typ av aktivitet det är du utför tack vare olika rörelsesensorer och loggar aktiviteten direkt. Du kan även få hjälp att lära dig att varva ner då smartklockan känner av om dina hjärtslag skulle sticka ut. Smartklockan innehåller helt enkelt det mesta för att verkligen kunna agera som din hälsocoach och ger dig alla de rätta verktygen för att hålla dig aktiv och frisk.

Det är helt enkelt som så att är du ute efter en smartklocka av hög kvalité, som ser till att det blir fullt fokus på dig själv och som samtidigt är snygg så kan vi varmt rekommendera Samsungs smartklockor. Oavsett om du är ute efter det enkla eller det mer avancerade så kommer du bli nöjd med Samsung. Om smartklockorna har fångat ditt öga och du vill lära dig mer in på djupet så kan du läsa vidare här.

Smartklockor från Samsung 4