Smartklocka Herr

smartwatch herr

Även om de flesta smartklockor är i unisex modeller så finns det även de modeller som riktar sig främst till män. Modeller som är mer maskulina i utseendet och designade för att passa det manliga modet. Dessa delas oftast upp i två kategorier: Sportiga modeller och Casual. Du avgör vilken kategori som passar dig bäst.

Casual smartklockor i herrmodeller

För en mer avslappnad eller stilren klädsel så finns det smartwatches i mer casual design. Dessa passar perfekt att bära tillsammans med din jobboutfit eller när du ska klä upp dig inför ett evenamng. 

Kronaby Sekel

En modell som träffar mitt i prick när det kommer till stilrena och funktionella smartklockor för män är Kronanby Sekel. Designen är väldigt snygg och klockan passar till de flesta avslappnade stilarna. Är du en modern man som är ute efter en smartklocka som passar vid de flesta tillfällen samtidigt som du vill se modemedveten ut så är detta det självklara valet. 

Denna klocka är perfekt för dig som gillar business och reser mycket i ditt arbete. Här får du en kompanjon som hjälper dig med det där lilla extra i din upptagna vardag. En funktion som är värd att betona lite extra är “walk me home” funktionen. Med ett knapptryck så kan du meddela nära och kära i ditt hem att du är på väg hem och de kan följa varje steg du tar. En riktigt grym funktion som gör att både du och dina nära kan känna er lite extra trygga. 

✓ Uppdaterar klockans tid enligt korrekt tidszon automatiskt. Du kan även lägga till ytterligare en tidszon för att ha koll på tiden i två olika länder samtidigt. 

✓ Upp till två års (!) batteritid

✓ Filtrera vilka notifikationer du vill få till klockan så du slipper onödiga störningsmoment

✓ Dagliga påminnelser om att röra på sig och dricka vatten

✓ Ställ in mål om dagliga steg och låt klockan räkna hur mycket du rör dig dag för dag.

✓ Avvisa samtal med ett snabbt klick på klockan om du inte har tid att svara just nu och är upptagen med annat

✓ Vakna upp med ett tyst larm i form av en vibration på handleden och låt andra i din närhet sova vidare ostört.

✓ Kommer med en timer för att förbättra dina time management skills.

✓ Avlösare för mobilkameran. Perfekt för dig som vill ha med precis alla på dina bilder (inklusive dig själv). 

✓ Kontrollera din musik från klockan

✓ Hitta din telefon funktion. Har du förlagt din mobiltelefon? Lugn, Kronaby Sekel hjälper dig att hitta den med ett knapptryck. 

✓ GeoTag funktion. Har du hittat ett nytt favoritställe? Geotagga platsen direkt via klockan för att hitta tillbaka dit när som helst. 

✓ IFTTT – If This Then That. Kontrollera appar eller annat i ditt hem med hjälp av din smartklocka. 

Ni hittar dessa två snygga klockor av modell Kronaby Sekel tillsammans med flera andra färger här!

Sportiga smartklockor i herrmodeller

Är du den personen som gillar att klä dig lite sportig och ha flashiga detaljer? Då bör du spana in dessa sportiga modeller. Förutom att vara riktigt snygga så kommer de fullspäckad med funktioner som passar en aktiv vardag och livsstil. 

Garmin Fenix

En av de snyggaste modellerna på marknaden just nu när det kommer till sportiga smartwatches för herrar är Garmin Fenix. Med sin snygga och tåliga design med safirglas så gör det denna klocka till en solklar vinnare om man är ute efter både funktion och kvalitet. Klockan är både stöt, värme och vattentålig enligt Amerikansk militär standard. 

Här kan du planera dina träningspass in i minsta detalj tack vare klockans perfekt GPS precision, tempoplanering och mycket mer. Lägg till både kartor och musik direkt i klockan att ha som sällskap under dina träningspass. 

✓ Pulsmätning och dynamisk PacePro som hjälper dig att löpa smartare genom olika sorters terräng. Få varningar om pulsen sjunker eller ökar för mycket. Mäter även puls och hjärtfrekvens under vatten. 

✓ Skidkartor för över 2 000 skidorter världen över

✓ Unik mätning av löpning och cykling 

✓ Synkronisera med dina streamingtjänster

✓ Upp till 14 dagars batteritid

✓ Använd aktivitetsprofiler som är anpassade efter olika sorters sporter. Exempelvis; banlöpning, terränglöpning, vandring, simning, golf, skidåkning, rodd och mycket mer.
✓ Se resultat och mätning ven på höjd (exempelvis vid klättring eller skidåkning) Få även realtidsinformation över kommande klättringar och väderövervakning.

✓ Går att koppla ihop med pulsbandet HRM-Pro för att samla skidkraftdata vid längdskidåkning.

✓ Visar animerade träningspass på klockans display

✓ Energiövervakning – Se kroppens energireserver för att ta reda på om det är bäst att vara aktiv just nu eller om kroppen behöver vila.
✓ Avancerad prestation och träningsdata

✓ Få reda på hur mycket återhämtning din kropp behöver efter varje träningspass. 

✓ Förlag på olika träningspass varje dag med hänsyn till just din konditionsnivå.

✓ Se CourseView kartor för över 41 000 golfbanor runt om i hela världen. 

✓ Navigering för mer krävande miljöer. 

✓ Mät hur din kropp absorberar syre under aktivitet och sömn.
✓ Säkerhet och spårningsfunktion. Känner klockan av att du varit med om en olycka eller om du inte känner dig säker så larmas dina förinvandla kontakter med en GPS position. 

Dessa två trendiga modeller plus många fler hittar du här!