Samsung smartklockor

Det finns väl ingen som har missat Samsungs framgångar när det kommer till smartphones så varför skulle deras smartklockor ha undgått någon. Teknikjätten ligger ständigt högt upp på topplistorna med sina produkter och även om priserna kanske kan kännas lite väl höga så vet man att det ändå är en bra investering. Deras smartklockor har utvecklats på så sätt att de fungerar för i stort sett alla. Är du en aktiv person som vill hålla koll på allt mellan träning och sömn så är Samsungs smartklockor väldigt passande. Eller är du ute efter en snygg och stilfull smartklocka att matcha med din outfit på en afterwork, ja då är Samsung ett bra val också.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Till att börja med så kan man finna denna samsung Galaxy smartklocka till ett vettigt pris. Den är snygg och enkel till utseendet så den passar lika bra under ett träningspass som till en afterwork. Det tillkommer även ett extra band till klockan som är elastiskt vilket passar sig bäst under mer aktiva former. Med den enkla designen ser smartklockan ut som vilket armbandsur som helst bortsett från pekskärmen i full färg och som dessutom är gjort av tåligt Gorilla-glas. Den är samtidigt väldigt enkel att koppla till både smarttelefonen och hörlurarna. Och ja, detta är självklart en uppgradering av Samsung Galaxy Watch Active vilket betyder att det är både förbättringar och mer finesser.

Samsung Galaxy watch Active 2 Uppgraderingar och nya funktioner

Den första versionen av Active smartklocka är också stilren och tog ett stort kliv åt den aktiva personens riktning. Designen och funktionerna sitter såklart kvar i Active 2 men med en del förbättringar. Det går fortfarande att växla på utseendet i urtavlan för att göra den mer personlig. Smartklockan har dessutom fått ett eSIM som gör det möjligt att fortsätta hålla sig uppkopplad även om din telefon inte är med eller om det inte finns WiFi tillgängligt.

För att göra upplevelsen med smartklockan bättre för den aktiva människan så har Samsung sett till att förbättra bland annat pulsmätaren för att man ska få en så exakt mätning som möjligt. Gillar du även att springa? GPS:en är också uppgraderad för att kunna ge en ännu bättre koll på sina tracks. Det finns även möjlighet att logga olika träningsformer och du kan välja att spåra mellan 39 olika aktiviteter. Alla träningsformer som man genomför sparas i Samsung Health – appen och ger dig en väldigt bra överblick över dina aktiviteter.  En annan viktig del för den hälsosamma personen är att kunna hålla koll på sin sömnrytm och Samsung Galaxy Active 2 har självklart denna funktion i beredskap. Klockan fungerar alltså utmärkt även som träningsklocka.

Sammanfattning

Samsung Galaxy Watch Active2 är en smartklocka som du kan göra personlig, den blir unik för dig och ditt leverne. Du hittar smartklockan från 3090 kronor vilket är ett pris man förväntar sig när det kommer till Samsungs produkter. Du kan ta ett foto på din outfit och klockan tar fram en matchande bakgrund samt så finns det flera olika band att välja mellan. Det blir också enkelt att hålla koll på din aktivitet genom dagarna som går. Oavsett om det gäller en promenad, löpning, cykling, simning eller annan träning så loggar smartklockan från Samsung allt. Med GPS så kan du tracka dina löprundor och det är enkelt att navigera sig bland de olika funktionerna på den stora pekskärmen. 

samsung galaxy watch active 2

Specifikationer

Copyright © All Rights Reserved