Samsung har redan tagit sig in på marknaden av smartklockor med stormsteg och de är här för att stanna. Deras serie Galaxy Watch fortsätter att växa och lanseringen av Galaxy Watch 3 känns lite som fyrverkerier för ögonen. Utvecklingen av smartklockan stormar framåt hos Samsung och detta tillskott kommer kännas som en fröjd att ha runt handleden. Förbättrade funktioner, fler funktioner och fortsatt fokus på att individen kan sätta sin egen prägel på klockan.

Galaxy Watch har från börjat fått väldigt bra kritik och blev populär snabbt på marknaden. Av den anledningen är det inte alls konstigt att en trea i serien lanseras och att mycket påminner om de tidigare versionerna, men det är fantastiskt mycket som har utvecklats och förbättrats. Samt så finns det en del nya funktioner att utforska. Bland annat så är det bara att använda smartklockan och koppla upp dig på samt skifta mellan de olika Galaxy-enheterna.

Vad gör Galaxy Watch Bättre än föregångarna?

Till att börja med så kommer Galaxy Watch 3 i tre olika modeller, 41mm, 45 mm samt 45 mm Tatanium. Vad dessa har som är en stor skillnad från föregångaren är att displayen är större samt mer kompakt och lätt design. Smartklockan är, som tidigare modeller, väldigt bekväm att bära på handleden. Den är generellt hela 15% lättare än de tidigare modellerna.

Dessutom är själva bandet gjort av åldrat läder på utsidan och insidan är av förstärkt läder. Denna kombination ger inte bara en väldigt snygg design utan gör bandet slitstarkt samt så är insidan skyddad mot missfärgningar.

Ytterligare en funktion som endast Galaxy Watch 3 har är att dess urtavla är roterande. Det som tidigare modeller också har haft är ett visst urval av olika urtavlor just så att man kan designa klockan lite mer som man vill. Galaxy Watch 3 kommer såklart med den största samlingen av urtavlor hittills just för att det ska bli enklare för var och en att göra sin smartklocka lite mer unik och personlig.

De självklara funktionerna som följer med smartklockan omfattar alla olika typer av hälsofördelar och aktiviteter som har förbättrats från tidigare modeller. Dock är det en funktion som ger den riktigt äventyrslystne en orsak till att införskaffa Galaxy Watch 3. Den innehåller funktionen falldetektering vilket innebär att den känner av om man skulle råka ut för ett fall av de hårdare slaget och skickar direkt ett SOS-meddelande till din nödkontakt.

Sömnregistrera och slå ditt personbästa

En funktion som är populär och som många kollar efter när de ska välja en smartklocka så är det sömnregistrering. Detta är också en funktion som Samsung har sett till att behålla och förbättra i sin Galaxy Watch 3. Sömnregistreringen kommer med en poängsättning, dina REM-cykler, djupsömn samt totala sovtid blir registrerade som därefter blir poängsatt. Beroende på hur pass bra eller dålig din sömn var så får du poäng därefter. Du får helt enkelt all information du behöver för att kunna utveckla din sömn till det bättre. Allt detta för att Samsung har gått ihop med National Sleep Foundation.

Galaxy Watch 3 är också din bästa kompis när det kommer till hemmaträning. Alla kanske tror att de inte besitter disciplinen för hemmaträning, men Samsungs smartklockan innehåller hela 120 program att träna efter. Detta kommer göra det lättare för dig att lägga ner tid på träning och rörelse så fort det passar dig. Samtidigt som du tränar så ger smartklockan dig status på din hjärtfrekvens i realtid. Det rekommenderas att använda Ridge Sport Band för att få exakta mätning av din träning.

Analysera och förbättra din löpning

Det finns också en löpningsanalys i smartklockan innehållande en löpningsguide för att du ska kunna få ut det absolut bästa av din löpning. Galaxy Watch 3 genomför uträkningar utefter hur du rör dig när du springer för att ge dig de absolut bästa tipsen på hur du kan förbättra din löpning. Allt från att hålla farten uppe till hur du ska göra för att undvika skador och dessa analyser syns dagsvis, veckovis och månadsvis direkt i din telefon.

Vart kan jag köpa Samsung Galaxy Watch 3?

Smartklockan går att beställa direkt via Samsungs hemsida men annars finns den att köpa ho sde flesta återförsäljare av teknikprylar. De butiker som är snabba med att ha de senaste i sina varuhus är bland annat Webhallen samt Netonnet. Skulle du vilja köpa extra tillbehör åt din Galaxy Watch 3 så som ett annat armband, glasskydd för uret eller annat som tilltalar så kan detta finnas online exempelvis hos The Mobile Store.

Just nu finns det erbjudanden som ger dig 1500 kronor i rabatt på Samsung Galaxy smart watch 3.

Klicka här för att komma till det rabatterade erbjudandet

Copyright © All Rights Reserved