Safekids Aktivitetsklocka

safekid aktivitetsklocka

Safekid är kända i Sverige för sina GPS klockor som används flitigt av föräldrar för att enkelt kunna hålla koll på vart sina barn befinner sig samt kontakta dem när som helst. Men förutom dessa klockor så erbjuder även Safekid aktivitetsklockor för barn. Dessa klockor behöver inget simkort utan kopplas direkt till barnets mobil via bluetooth. 

Precis som vi vuxna gillar att se resultat i form av statistik och uppnådda mål så gör även barn det. Eller brukar du kanske träna eller komma ut på aktiviteter tillsammans med dina barn? Varför inte göra det extra roligt genom att titta på resultaten i slutet av dagen och jämföra med sina tidigare resultat?

Aktivitetsklockorna från Safekid är gjord för barn i åldrarna 6-15 år. Klockan kommer med färgskärm där det finns över 100 olika bakgrunder och teman att välja mellan. I klockan så finns det flera inbyggda aktiviteter att mäta. Som exempelvis ridning, klättring, löpning och basket. 

Safekids Aktivitetsklocka 1

Förutom aktivitetsmätning så kan du även mäta ditt barns sömnkvalitet. Se hur ditt barn sover upptäck mönster tillsammans om det är något som påverkar ditt barns sömn. Med hjälp av aktivitetsklockan så kan ni se hur mycket av nattens sömns som består av lätt sömn, djupsömn och hur många gånger barnet har vaknat eller sovit oroligt under natten. På så sätt kan man hålla utkik efter mönster för att se vad det är som kan påverka sömnens kvalitet. Kanske man ser samband mellan dagens aktiviteter och sömnkvaliten?

Annat som kan vara bra att ha koll på är barnets temperatur och blodtryck. Även här kan man se samband med exempelvis barnets puls och helhetshälsa. 

Förutom alla dessa praktiska funktioner så kommer klockan i flera olika färger tillsammans med över 100 bakgrunder att välja mellan. Det finns dessutom tre stycken inbyggda spel i klockan som både är roliga och håller hjärnan i trim. 

Det är alltså en aktivitetsklocka för barn som är fullproppad med roliga funktioner. Funktioner som nog kan komma att uppskattas av både vuxna och små. Denna klocka behöver dessutom inget simkort och kostar endast 595 kronor!

Du hittar klockan här