Safekid Rocket 4G

Nu är väntan över. Äntligen har Safekid släppt sin senaste modell – Rocket 4G. Med denna uppdaterade version av Safekids populära smartklockor för barn så kan du känna dig trygg varje gång ditt barn är ute på äventyr. Förutom uppdaterade och bättre funktioner så är den dessutom snygg och bekväm att bära på handleden.

Safekid är kända inom världen av smartklockor, framför allt för deras barnanpassade modeller. Klockorna är inte bara till för att du ska kunna hålla koll på vart ditt barn befinner sig. Det är även en trygghet för ditt barn att snabbt kunna ringa hem eller kontakta SOS om något skulle ske. Som förälder kan du även ställa in i förväg vilka nummer som ditt barns ska ha tillgång till samt vilka som kan ringa till ditt barn.

Vad gör Safekid Rocket 4G bättre än dess föregångare?

Modellen är försedd med en ny hårdvara som ger dig bättre signal och GPS positionering. Du får alltså mer exakt koll på vart din barn befinner sig just nu.

Till skillnad från flera tidiga modeller så kommer denna klocka med svenskt språk i menyerna. Något som självklart underlättar för de som inte pratar engelska. Skärmarna är dessutom tydligare vilket gör det lättare för både förälder och barn. Det går även att lägga in bilder på personerna som finns i telefonboken så att ditt barn alltid kan se vem hen ringer.

Men det är inte bara de funktioner som vi nämner ovan som gör denna klocka så fantastisk. Du kan även ringa videosamtal samt skicka bilder från klockan till mobilen i realtid via den smarta appen. Du kan även välja att skicka och ta emot ljudmeddelanden.

Ta även reda på vart ditt barn har befunnit sig under dagen genom att enkelt se detta via klockans spårare. Vill du inte att ditt barn ska röra sig allt för långt bort så kan du ställa in en zon som du vill att ditt barn håller sig inom. Rör sig ditt barn utanför denna zon så kommer du att bli noterad om detta.

Spara barnens aktiviteter

Välj en aktivitet om dagen som kommer att visas i klockans kalender. Kanske går ditt barn på någon idrott eller har annat skoj planerat. Varför inte påminna om eventuella prov och inlämningar i skolan?

På tal om skoluppgifter. Det finns även ett mattespel i klockan där ditt banr kan öva på att räkna ut mattetal och samtidigt samla poäng.

Klockan går självklart att ha på sig under lek och aktiviteter. Men det rekommendera inte att bada med klockan. Den klarar av regn och stänk men inte att simma runt med under vattnet.

Vart köper jag Safekid Rocket 4G?

Det finns flera återförsäljare av dessa populära klockor. Men du kan även klicka dig hon Safekid själva och beställa klockan. Där får du dessutom hjälp av skräddarsy ett abonnemang till ditt simkort och kan välja om du vill lägga till en drulleförsäkring. Att beställa ett skärmskydd till klockan i samband med ditt köp är även att rekommendera. Dessa går att välja till billigt hos Safekid.

Handla Safekid Rocket 4G till bästa pris här!

Copyright © All Rights Reserved