Minifinder Nano är ett personlarm med GPS klocka för både barn och vuxna. GPS klockan är perfekt för dig som är ute efter överlägsen precision när det kommer till att se vart bäraren av klockan befinner sig. Klockan har även en ibygd telefon som fungerar utmärkt för att både ringa och ta emot samtal.

Som förälder känns det alltid tryggt när man vet vart ens barn håller hus. Extra tryggt känns det när man dessutom vet att barnet kan höra av sig snabbt om något skulle hända. Men det är inte alltid bara barn som kan gå vilse eller råka ut för en olycka. Minifinder Nano är framtagen för att passa både barn och vuxna. En klocka som hjälper dig att hålla koll på vart bäraren av klockan befinner sig och veta om att denne kan larma om något oväntat skulle ske. Klockan kan även både ringa och ta emot samtal. Med innovativ teknik och svensk design så kan denna klocka erbjuda en tryggare vardag för både bäraren och anhöriga. 

Minifinder Nano’s Funktioner

Minifinder Nano är det perfekta valet för dig som både barn, ungdom, vuxen och senior. Klockan är nämligen anpassad för alla åldersgrupper och kommer i en minimal och snygg design. Det är lätt att komma igång med klockan som dessutom är väldigt användarvänlig. 

Obegränsad räckvidd, Geofence & Realtidspositionering 

Klockan är byggd med hjälp av världsledande GPS teknik vilket betyder att den fungerar över hela Sverige + flera olika länder, 190 för att vara exakt. Klockans GPS uppdateras dessutom i realtid vilket gör att du hela tiden kan se exakt vart klockan befinner sig. Finns det ett område som du gärna vill att bäraren av klockan ska hålla sig inom? Inga problem! Välj ut ett område med hjälp av appen som medföljer och bli informerad direkt om personen rör sig utanför detta område. 

Trygga funktioner direkt i klockan

Klockan har ett inbyggt fallarm som skickas iväg till anhöriga om användaren skulle ramla omkull eller falla. Det finns även en panikknapp som kommer att larma anhöriga eller direkt till en larmcentral när den aktiveras. En panikknapp kan användas vid både olyckor, överfalls eller andra tillfällen då användaren känner sig otrygg. När denna funktion aktiveras så kommer både den som larmar och mottagaren av larmet att kunna prata med varandra samtidigt som en GPS positionering skickas ut. Funktionen fungerar i alla länder som har GSM/GPRS-täckning.

Klockan kommer även med en pulsmätare som kommer att larma om pulsen hamnar under eller över ett förvalt gränsvärde. 

Börjar klockans batteri bli lågt som kommer du även att bli informerad om det. Däremot så kommer klockan med riktigt bra batteritid på hela 120 timmar (gäller vid standby). 

Skulle bäraren av klockan komma in i ett områden som saknar GPS täckning så kommer klockan att meddela om detta. 

Sammanfattning

Minifinder Nano är en klocka med personlarm och GPS. Den är smidig och lätt att använda och passar perfekt för både barn och vuxna. Klockan hjälper både dig som användare av klockan samt anhöriga att få en tryggare vardag. Det är lätt att komma igång med klockan och den sitter skönt på armen. 

Med ett flertal trygga funktioner och en GPS med överlägsen precision så är denna modell helt klart ett av de bättre valen på marknaden just nu. För att använda klockan så behöver du ett simkort med tillhörande abonnemang. Detta går att beställa på Safekids hemsida. 

Modellen finns i både svart och vitt där du i skrivandets stund kan få nedsatt pris på den vita modellen. 

Vill du inte ha klockan runt armen så går det även bra att bära den i ett band runt halsen. 

Besök produkten här

Copyright © All Rights Reserved