De flesta tänker nog på sportiga modeller när det hör ordet smartwatch. Men sanningen är att det finns flera märkesklockor som erbjuder smartklockor – exempelvis Michael Kors.

Michael Kors erbjuder flera snygga dam modeller att välja mellan. En av de mest populära och stilrena enligt oss är Michael Kors modell Darci. En riktigt snygg klocka som kommer i flera olika färger i rostfritt stål.

Smartklockans funktioner

Här behöver man inte kompensera på varken stil eller teknik. Dessa snygga dam klockor kommer med alla de mest attraktiva funktioner som smartklockor brukar ha.

Ring och ta emot samtal.
Med en inbyggd högtalare kan du både ringa och ta emot samtal via klockans bluetooth funktion. Klockan är dessutom kompatibel med både iPhone och Android.

Håll dig uppdaterad via sociala medier
Du kan snabbt och smidigt se direkt via klockan när något händer på dina sociala medier. På så sätt behöver du inte sitta och titta på telefonen för att om något intressant har hänt. Du får även uppdateringar från telefonens andra appar + sms och mail.

Mäter hjärtfrekvens och aktivitet
Precis som många träningsklockor så mäter även denna klocka din hjärtfrekvens och har en inbyggd fitness tracking. Du kan alltså lätt hålla koll på hur mycket du rör på dig under dagen. Är du sugen på att simma några längder så är klockan vattentät på upp till 30 meters djup.

Smarta funktioner via Google
Du kan använda både Googles röstassistans och sköta betalningar via klockan. Google erbjuder flera smarta funktioner som går att använda via klockan.

Utseende

Du blir nog inte förvånad över att höra att Michael Kors smartwatch är riktigt snygg. Den passar perfekt till att pigga upp en avslappnad outfit eller som komplement till partyblåsan. Klockan kommer i färgerna guld, silver, rose och en mix av rose och silver. Urtavlan kommer även med snygga animationer där du kan ha full koll på allt det viktiga under dagen.

Beställ din Michael Kors smart watch med gratis frakt här!

Copyright © All Rights Reserved