Idag ligger fokus på de absolut mest utvecklade smartklockorna som analyserar din puls, mäter din sömn och kan agera som din egen personliga tränare. Det finns många fördelar med alla dessa funktioner samt så är det alltid roligt med ny teknik generellt. Är det så att man däremot inte känner för att införskaffa den absolut senaste smartklockan eller aktivitetsbandet med flest funktioner så finns det faktiskt ett neutralt och stilrent alternativ, nämligen en smartklocka från Kronaby.

Kronaby tillhör Festina Group som verkligen har gått in för att skapa smarta produkter som tillåter dig att hålla dig uppkopplad men kanske mer på dina egna villkor. Syftet med deras smartklockor är att erbjuda en riktigt snygg produkt som ser ut som ett hederligt armbandsur, men som också låter dig använda olika tekniska funktioner som finns i en smartklocka.

Varför ska man välja Kronaby?

Kronaby har en vison där man ska kunna använda sig av smart design. Deras syfte är att erbjuda produkter som får människor att hålla kontakten men inte bli distraherade. Så därför har de skapat smartklockor som är något mittemellan, en hybrid. En smartklocka från Kronaby innebär att du fortfarande kan ta del av teknologiska funktioner och fördelar, men det går att skräddarsy vad du ska bli notifierad om. Samtidigt får du ett stilrent och snyggt armbandsur med bland annat en batterilängd på hela två år.

Övergripande funktioner

Funktioner i display och klockans ur

Push-funktioner

If This Then That by Kronanby

Förutom alla de övergripande funktioner som finns i Kronanby hybrid smartklocka så är deras funktion IFTTT – If This Then That något som gör vardagen lite enklare. Denna funktion gör så att du kan styra din omgivning genom några knapptryck. Det du vill kunna kontrollera viasmartklockan styr du upp i appen.

Det finns hur många olika appar som helst som du kan koppla till IFTTT – funktionen. Om du exempelvis har Hue lampor från Philips så går dessa att kontrollera ljusstyrkan på via smartklockan från Kronaby. Eller varför inte se till att kunna öppna garagedörren med ett knapptryck på smartklockan? Koppla ihop din Kronaby med dörren via Garageio eller Gogogate. Du kommer igång genom att aktivera IFTTT i appen för Kronaby i telefonen, dra och släpp appen till en öppen push slot. Därefter klickar du på länken och följer instruktionerna. Sedan är det bara att välja och vraka mellan alla de olika funktionerna som du vill kunna kontrollera via smartklockan.

Sammanfattning av Kronaby

Hybriden från Kronaby är ett smart alternativ för dig som uppskattar stilrena accessoarer. Tack vare dess funktioner blir det enkelt för dig att skräddarsy vad du ska få notiser om, vem som ska kunna ringa dig när som helst samt om du vill göra din vardag lite mer exklusiv med hjälp av IFTTT. Detta är en smartklocka som inte kommer låta alla händelser kastas i ansiktet på dig utan den ger dig den självklara möjligheten att koppla bort det som du inte känner ska kunna störa dig. En smartklocka från Kronaby kommer ge dig lite extra kvalité och valmöjligheter.

Besök återförsäljare av Kronaby här

Copyright © All Rights Reserved