Huawei smartklockor

Huawei

Om du äger, eller har ägt, en produkt från Huawei så har du säkerligen lagt märket till vilka bra produkter det finns för skapliga priser. Det kinesiska IKT-företaget har tagit sig in på marknaden av kommukiationsutrustning med stormsteg och överraskat användare globalt på ett positivt sätt. Självklart har teknikutvecklarna hängt med och presenterat ett gäng smartklockor för marknaden.

Vilka Smartwatches finns från Huawei?

Utbudet på smartklockor från Huawei är kanske inte riktigt lika stort som de lite större teknikjättarna. Dock är de smartklockor som de erbjuder på den svenskamarknaden både prisvärda och erhåller snygg design. Är du ute efter enklare varianter, känner du att stil inte riktigt spelar någon roll och att ett bra pris är tilltalande? Är du redo att betala en större summa för att få en riktigt snygg smartklocka eller vill du visa din sportiga sida? Detta finner du i utbudet bland smartklockor från Huawei.

Modeller

Det finns idag tre modeller av smartklockor hos Huawei att välja på där en är av den enklare modellen och de andra två besitter mer design och funktioner. Är ett bra pris viktigt så finns Huawei Band – serien och om det är stil och design som är av största vikt så är det Huawei Watch GT och GT 2 man ska rikta blicken åt.

  • Huawei Band – Den typiska enkla smartklockan som innehåller pulsmätning med AI och ger sömndata.
  • Huawei Watch GT – Denna finns även i en Classic design och tillhör den nyare generationen smartklockor.
  • Huawei Watch GT 2 – Den senaste versionen som man kan designa lite själv och göra mer personlig. 

Huawei Band

Det är som sagt ibland bara tillräckligt tilltalande med ett bra pris och är man endast ute efter att använda sig av en pulsmätare samt hålla koll på sömnen så är Huawei Band perfekt. Den senaste i Band serien är Band 4 som hjälper dig att ha koll på pulsen, ger dig sömndata samt låter dig välja mellan olika aktiviteter. Tack vare att smartklockan loggar dina aktiviteter så kan du lätt följa din utveckling. Den spårningsdata som man kan se är antal brända kalorier, aktivitet, sömnrytm samt så finns det en stegräknare. Allt detta navigerar du dig omkring med hjälp av en AMOLED pekskärm i färg samt knappar. Du kan även se sms, använda dig av en telefonsökningsfunktion samt få avsiering om inkommande samtal

Huawei Watch GT

Den första smartklockan från Huawei GT serien är mer i stil av den nya generationen smartklockor och finns dessutom i två olika stilar. Den är elegant och stilren och passar lika bra för aktiva tillfällen som för affärsmötet. Det finns ett stort urval av remmar att välja mellan samt i olika material just för att man ska kunna forma klockan efter sin egen stil och personlighet. Med en 1,39 tums AMOLED färgskärm kan du navigera dig runt mellan olika aktiviteter som är anpassade för att vara inomhus och utomhus. Det finns självklart en pulsmätare i Huawei GT också samt en intelligent sömnstatistik att ta del av. Meddelanden, inkommande samtal, larm och påminnelser aviseras i uret och med allt detta kan du räkna med upp till två veckors batteritid.

Huawei Watch GT 2

Detta är då det senaste tillskottet från Huawei och ger oss en väldigt snygg smartklocka med lång batteritid på upp till två veckor. Till att börja med så kan du välja mellan fyra olika stilar. Det finns två fodral i storlek 46 mm, en Sport Edition och en Klassisk version. Väljer man storleken 42 mm kommer klockan i antingen en Klassisk version eller en Elegant version. Sen går det att designa klockan efter sitt eget personliga tycke. Funktionerna för den personliga träningen har tagits till en högre nivå med GT 2 då smartklockan följer dina träningspass med ett positioneringssystem samt övervakar pulsen med funktionen TruSeen 3.5. Självklart stödjer Huawei Watch GT 2 andra viktiga funktioner som bluetooth, musik, aviseringar för sms, sömnspårning (TruSleep) samt tryckövervakning (TruRelax). Smartklockan är helt enkelt utformad så att du ska kunna få ett enklare och effektivare liv. 

Med andra ord så levererar ändå Huawei en del med sina smartklockor och Band serie. Beroende på vad det är du vill få ut av din smartklocka så kan du finna Huawei’s för priser mellan 499 kr – 2690 kr. Teknikproducenten har tidigare visat sig kunna leverera riktigt vassa produkter och deras smartwatches är garanterat inga undantag. Är du nyfiken och vill kika själv bland deras smartklockor så tar du dig vidare här.

Huawei smartklockor 1