gps klockor i sommar för katt

Att katter springer bort hör inte till ovanligheten. Ibland kan en katt helt enkelt välja att flytta, men oftast handlar det om att den har försvunnit iväg av andra anledningar. Den kan exempelvis ha varit ute på jakt och sprungit vilse, blivit bortjagad av annat djur, eller blivit skrämd av något och sprungit upp i ett träd som den sedan inte kan komma ner från.

På somrarna är det många som åker iväg till sina sommarstugor vilket gör att risken för att din katt försvinner ökar något. Är det första sommaren i stugan så kan det hända att din katt inte trivs och försöker hitta hem igen. Oftast så befinner det sig dessutom mer vilda djur ute på landet vilket gör att din katt kan bli skrämd eller bortjagad.

Det är heller inte helt ovanligt att vildkatter kan stryka runt omkring sommarstugor. Då kan det bli en konflikt av revir, eller om din katt är okastrerad så kan den springa bort av anledningen att fortplanta sig med en annan katt.

Oavsett anledning så känns det alltid oroligt när ens katt inte kommer hem som den brukar. Vill du slippa denna oro så vore en GPS för din katt något att överväga. Med hjälp av en katt GPS så kan du hålla koll på din katt i realtid och samtidigt bli larmad om den rör sig utanför ett utvalt område. Kommer din katt inte in på kvällen som den brukar så kan du snabbt se via din mobil vart din katt befinner sig.

Med en GPS behöver du alltså aldrig mer oroa dig för att inte veta vart din katt befinner sig. Oavsett vad som har hänt så kommer du med hjälp av en karta att kunna se och spåra upp din katt.

Just nu kan du skaffa dig Atto Pro GPS Tracker till ett rabatterat pris. En riktigt bra GPS tracker som passar både hundar och katter.

Atto Pro GPS Tracker till hund och katt

2 299 Kr 1 199 Kr

 

minifinder katt gps

Copyright © All Rights Reserved