GPS för katter

Att ha en katt som älskar att utforska världen utanför hemmet kan vara en utmaning för ägare. Många katter är nyfikna av sig och kan springa ut på äventyr en bra bit bort. Det finns dock en lösning som kan hjälpa dig att hålla koll på din katts rörelser och ge dig sinnesro när din katt är utanför ditt synfält, nämligen GPS-spårare för katter.

Med en GPS-tracker kan du spåra din kattens position i realtid och få en bättre uppfattning om vad din katt gör under dagen. Dessa spårare är små och lätta att bära samt är utformade för att inte påverka kattens rörelsefrihet eller orsaka obehag. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på GPS-trackers för katter och hur de kan hjälpa dig att hålla koll på din fyrbenta vän.

Vad är en GPS-tracker för katter?

En GPS-tracker för katter är en enhet som fästs på kattens halsband eller sele och som sedan kan spåras via en app eller webbplats. GPS-trackern samlar in information om kattens position och överför den till din telefon eller dator. På så sätt kan du se var din katt är och vilken rutt den tar.

Fördelarna med GPS-spårare för katter

Håll koll på din katt
Med en GPS-spårare kan du hålla koll på din katt och veta var den befinner sig när den är utanför ditt synfält. Du kan se om din katt är på sin vanliga rutt eller om den har gått vilse. Är katten borta under en längre tid än den brukar så kan du snabbt och enkelt ta reda på vart den befinner sig någonstans.

Förebyggande åtgärder
GPS-spårare för katter kan vara en förebyggande åtgärd mot förlust av katten. Om din katt råkar springa iväg eller bli bortförd av någon annan, kan du snabbt hitta din katt och undvika en potentiellt farlig situation.

Ökad säkerhet – Se om din katt besöker farliga platser
Vissa GPS-spårare för katter ökar säkerheten för din katt genom att larma om katten rör sig utanför säkra platser. Detta kan minska risken för att din katt skadar sig eller utsätter sig för fara.

Ger din katt frihet
Med en GPS-spårare kan du ge din katt frihet att utforska världen utanför ditt synfält medan du fortfarande har kontroll över dess säkerhet. Din katt kan leka och utforska utomhusområden utan att du behöver oroa dig för att den ska springa bort och inte återfinnas.

Lätt att använda
GPS-spårare för katter är enkla att använda och de flesta spårare levereras med en tillhörande mobilapp som gör det enkelt att se var din katt befinner sig och att följa dess rörelser.

Lång batteritid
De flesta GPS-spårare för katter har en lång batteritid och kan fungera i flera dagar innan det behöver laddas upp igen. Att ha specifika dagar förutbestämt att ladda GPS klockan när katten är inomhus kan vara en bra ide för att undvika att batterierna tar slut när det är utomhus.

Du kan se hur mycket din katt rör sig
En GPS-tracker kan också hjälpa dig att se hur mycket din katt rör sig under dagen. Detta kan vara användbart om du försöker hålla din katt i form eller om du misstänker att den har problem med sin hälsa.

Du kan dela positionen med andra familjemedlemmar
Om du vill att andra familjemedlemmar ska kunna se var din katt är kan du enkelt dela GPS-spårningen med dem. På så sätt kan alla hålla koll på katten och veta att den är i säkerhet.

Populära GPS spårare för katter

ez Tracker Pets

EZtracker Pets är en GPS-tracker som är utformad speciellt för husdjur. Med denna enhet kan du hålla koll på din katts eller hunds position i realtid via en mobilapp eller webbplats. EZtracker Pets har en lång batteritid på upp till 7 dagar, vilket gör att du kan spåra ditt husdjur under en längre period utan att behöva ladda upp enheten.

GPS-trackeren är också vattentålig och stöttålig, vilket gör att den kan användas i olika miljöer och under olika väderförhållanden. Den har också en funktion för geofencing, vilket innebär att du kan skapa en virtuell gräns runt ett område och få en varning om ditt husdjur lämnar detta område.

EZtracker Pets är en pålitlig och användarvänlig GPS-tracker för husdjur som kan hjälpa dig att hålla koll på din fyrbenta vän på ett säkert och effektivt sätt.

Besök produkten här

EZTRACKER™ PETS 2

EZtracker Pets 2 är en extra slimmad GPS-tracker för husdjur som är designad för att vara diskret och bekväm för din katt att bära. Med en tjocklek på endast 6,5 mm är denna GPS-tracker en av de tunnaste på marknaden, vilket gör att den är perfekt för små husdjur.

Den här GPS-trackeren är också utrustad med en högkänslig GPS-antenn och en lång batteritid på upp till 14 dagar, vilket ger dig en pålitlig spårning av ditt husdjur under en längre period.

Som med alla EZtracker Pets GPS-tracker kan du enkelt spåra din katts position i realtid via en mobilapp eller webbplats. EZtracker Pets 2 har också en funktion för geofencing, vilket gör att du kan ställa in en virtuell gräns runt ett område och få en varning om ditt husdjur lämnar detta område.

EZtracker Pets 2 är en diskret och pålitlig GPS-tracker för husdjur som kan hjälpa dig att hålla koll på din fyrbenta vän på ett säkert och bekvämt sätt.

Besök produkten här

Copyright © All Rights Reserved