Med de senaste klockorna från Fitbit så kan du ha mer koll på din hälsa än någonsin. Möt den innovativa klockan Fitbit Versa 3. Här kan du få kontroll på allt från stress till att mäta din huds temperatur. Men klockan kommer inte bara med nya imponerande funktioner, utan även i snygg design som passar dig med både avslappnad och uppklädd stil. 

Välj mellan flera olika utseenden på din urtavla för att anpassa din klocka efter dag och humör. Du kan spara upp till 5 olika utseenden direkt i klockan att bläddra och välja mellan. 

Fitbit Versa 3 funktionsområden

Till att börja med så laddar klockan väldigt snabbt. När batteriet är slut behöver du inte vänta länge för att den ska vara fulladdad igen. Batteriet håller dessutom i 6 dagars tid efter att du har laddat den. 

Med röst assistans från antingen Google assistans eller Amazon Alexa så kommer du snabbt och enkelt kunna få svar på frågor som kan dyka upp under dagens gång. Håll dig även uppdaterad om väder och vind, samt ställ in alarm. 

Du kan lätt som en plätt ladda ner massor med appar att använda i klockan. Allt ifrån Uber till Spotify för att uppfylla dina behov inom både nöje och nödvändigheter. 

Är du kvinna och ska använda denna smarta klocka så kan du även hålla 100% koll på din menstruation och fertila dagar. En extra liten funktion som går att använda till mycket. Antingen för att bara ha koll, eller för att se när du lättast kan bli gravid.

Sätt mål med Fitbit Versa 3

Med Fitbit Versa 3 så är det lättare än någonsin att sätta upp nya mål och ta din träning till nya höjder. Smartklockan kommer med 20 stycken inbyggda aktivitetslägen där du kan ställa in och mäta dina mål. 

Det går även att ladda ner fitness appar till din smartwatch för att klämma ut det där lilla extra från din träning. Se vilka appar som är kompatibla med din fitbit och välj och vraka för att göra din träningsupplevelse mer personlig. 

Med hjälp av FitBit appen så kan du se alla dina framsteg och sätta upp nya mål. Perfekt för dig som vill komma i bättre form och göra det extra roligt på vägen. Sätt upp mål som antal steg per dag, hur många gånger du ska träna under veckan, förbrukade kalorier per dag och mycket mer. Du kan även ställa in påminnelser om att du ska komma upp och röra på dig. 

Gillar du att utföra din träning i simbassänger eller i vatten så är denna klocka 100% simsäker och vattentät. Du kan alltså mäta din träning både på land och i vatten utan problem. 

Slutord

Fitbit Versa 3 sätter verkligen ribban högt när det kommer till smartklockor. Förutom massor med grymma funktioner som kommer att få dig mer motiverad än någonsin så har den även snygg design. Du kan inte bara byta urtavlans utseende utan även välja mellan massor av snygga band att ha runt handleden. 

Du kan även mäta din sömn och dina sömnstadier för att få 100% koll på hur du sover. Med hjälp av funktioner som dessa kan du enkelt pröva på olika metoder som ska förbättra din sömn och snabbt se om de fungerar. Något som jag personligen tycker är väldigt spännande att se är hur min djupsömn påverkas av olika faktorer. Jag använder klockan dagligen till att försöka få så mycket djupsömn som möjligt för att kunna prestera på topp. 

Funktionsområden översikt

Klockan går att förhandsboka till bästa pris här!

Copyright © All Rights Reserved