Mobvoi Ticwatch S2

Till att börja med så är Mobvoi ett teknologiföretag som utvecklar och säljer bland annat konsumentelektronik och har funnits på marknaden sedan 2012. Även om man kanske inte känner igen ett produktnamn så betyder det inte att det inte är bra. Denna smartklocka är prisvärd samt enkel vilket tilltalar många konsumenter. Operativsystemet i klockan är Android Wear 2.0 vilket gör att det finns en hel del appar att leka med. Batteritiden är helt okej då den sträcker sig på upp till två dagar. Designen är lite annorlunda och mer sportig än de flesta andra smartklockor, den är bekväm samt så har den en inbyggd GPS. Om du är ute efter en enkel och prisvärd smartklocka så är Mobvoi Ticwatch S2 något att titta närmare på. 

Fossil Carlyle HR gen 5

Här är en smartklocka som är stilren och har ett bra utbud av appar. Smartklockan från Fossil kan användas på många olika sätt i och med att den har prestandan och funktionerna som behövs. Framförallt passar smartklockan för den som är ute efter att enkelt kunna logga sin träning och inte är ute efter något avancerat. Den går för ett lite högre pris, men då tillkommer funktioner så som barometer, accelerometer, gyro, pulsmätare samt mikrofon. Det är smartklockan för den som vill ha något stilrent, enkelt samt bra funktioner och appar. Det blir inte så mycket krångel med Fossil Carlyle HR gen 5 helt enkelt. 

Garmin Venu 

Garmin är till att börja med några av de bättre på att producera produkter inom navigering samt så ska deras smartklockor vara väldigt tåliga. Det vill säga, är du ute efter en smartklocka som ska kunna logga din träning när du är ute i skog och mark exempelvis så är Garmin alltid ett bra val. Garmin Venu är då självklart en tålig smartklocka samt lätt och stilren. Det finns en hel del hälso – och träningsfunktioner att välja mellan. Ett annat stor plus med Garmin Venu är att den besitter en bättre batteritid än många andra smartklockor. Ytterligare funktioner som du finner i smartklockan är accelerometer, gyro, kompass, barometer, pulsmätare, pulsoximeter samt ljussensor. 

Samsung Galaxy Watch 3

Detta är då den senaste versionen i teknikjättens Galaxy serie. Den påminner fortfarande en hel del om den första versionen från 2018 men är såklart en förbättrad version. Är man ute efter en riktigt snygg smartklocka med de allra flesta funktionerna som bland annat hjälper dig att hålla koll på träning och hälsa så är Galaxy 3 helt rätt. Operativsystemet är Tizen OS vilket ger en tillgång till en hel del appar och funktioner. Smartklockan finns även i två skärmstorlekar, skärmen är i Super AMOLED samt så är det en batteritid på upp till tre dagar. Laddningsmetoden är dessutom trådlöst vilket känns lite fascinerande. Bortsett från att smartklockan är stilren och har många funktioner så har den även en roterande ram vilket gör det enkelt att ta sig runt i själva smartklockan. 

Fitbit Versa 2

Denna Versa version från Fitbit är lite som en hybrid av en smartklocka och aktivitetsarmband. Fitbit är för det första ett välkänt märke på marknaden för just smartklockor och de är kända för att vara enkla med fokus på hälsan. Den kommer med en AMOLED skärm som alltid är på samt en batteritid på upp till fem dagar. Fitbit Versa 2 är dessutom vattentålig vilket kan vara användbart om man exempelvis är ute mycket i terräng och går, springer eller cyklar och det dyker upp regn. Vad Versa 2 också innehåller är att den låter dig integrera med Alexa. Detta är helt enkelt en perfekt smartklocka för den som har högt fokus på träning samt vill ha en enkel klocka för ett bra pris. 

Copyright © All Rights Reserved