Har du gått i tankarna att införskaffa en smartklocka till dina barn i julklapp? Då kan det vara en bra ide att spana in utbudet hos Safekid just nu. De har nämligen en kampanj just nu som sträcker sig till och med den 27e December. Du får 10% rabatt på deras smartklockor med koden JUL20.

Safekid erbjuder marknadens bästa produkter inom smartklockor för barn. Här är det främst fokus på säkerheten vilket gör att både du och dina barn ska kunna känna er extra trygga.

Några av de fördelar som finns med Safekids klockor för barn är att du alltid kan ha full koll på vart din barn befinner sig. Skulle det hända något så kan barnet snabbt ringa upp dig, annan anhörig eller SOS. Vilka nummer som finns tillgängliga bestämmer du som förälder. Skulle klockan ramla av så får du en varning om detta. Skulle ditt barn röra sig utanför ett visst område så kommer du även att bli informerad om det.

Detta är bara några få av alla de funktioner som klockorna erbjuder. Är du intresserad av att lära dig mer kan du kika in vår sida om smartklockor för barn. Eller besök Safekid för att läsa om varje produkt.

Glöm dock inte att använda koden JUL20 om du bestämmer dig för att göra ett köp!

BESÖK SAFEKID OCH TA DEL AV RABATTKODEN

Copyright © All Rights Reserved